FORGOT YOUR DETAILS?

CAMPUS REDINGENHOF

Campus Redingenhof Leuven heeft je veel te bieden: klik hier om ons studieaanbod te bekijken.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID

Campus Redingenhof Leuven ligt aan de rand van het centrum van de stad Leuven aan één van de grote invalswegen van de ring rond Leuven.

De school is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer; de schooluren zijn aangepast aan de rijtijden van bus en trein. Op 5 minuten wandelafstand stoppen veel bussen uit de regio. Het station van Leuven ligt op 20 minuten wandelafstand.

De school is vanuit alle richtingen goed bereikbaar met de wagen. Voor de school is er ruime parkeermogelijkheid.

Onze school ligt net tegenover het universitair sportcentrum. Hier is ook de medische dienst (afdeling van UZ Gasthuisberg) gehuisvest, waarmee onze school een overeenkomst heeft. De school maakt ook gebruik van de infrastructuur van Sportoase in de Philipssite, de stadssporthal in de Rijschoolstraat, beide te voet bereikbaar, en de sporthal van het Heilig Hartinstituut, door onze leerlingen vlot met de fiets bereikbaar.

In het kader van het beleidsthema Verkeers- en Mobiliteitseducatie ontwierpen we onze schoolbereikbaarheidskaart (zie onder), waarvan de leerlingen gebruik maken bij verplaatsingen tijdens de lesuren. We vragen onze leerlingen om ook tijdens verplaatsingen van en naar de school een veilige route te kiezen die je vindt op onze schoolbereikbaarheidskaart. Wij rekenen erop dat ook de ouders hun kind(eren) bij deze keuze te ondersteunen.

TOP