FORGOT YOUR DETAILS?

OPEN CAMPUS

Optie dans

GALABAL

Campus Redingenhof

BELGIAN CATS

Oud-leerlingen

100 DAGEN

Chrysostomos

GWP

Skistage

DOE-BEURS

Brabanthal

CAMPING ZERO EMISSIE

Klimaatcamping

PREV
NEXT

VOLG ONZE SCHOOL CAMPUS REDINGENHOF VIA FACEBOOK EN SMARTSCHOOL

Blijf op de hoogte van de belangrijkste gebeurtenissen!

INSCHRIJVINGEN 2018-2019

ADVIES HERORIËNTERING

Indien uw zoon/dochter op onze school het advies kreeg om van richting te veranderen en jullie wensen in te gaan op dit advies, gelieve dan vóór donderdag 27 december 2018 een bericht te sturen naar pedagogisch.directeur@karedingenhof.be. Enkel op deze manier kunnen we een plaats, indien er plaats is in de gewenste richting, voor uw zoon/dochter garanderen.

Enkele richtingen zijn momenteel volzet maar ook hier krijgen we meer zicht op tegen 28 december door heroriënteringen. Wacht er dus niet te lang mee indien u wenst in te gaan op het advies van de leerkrachten en het kernteam. Op 28 december kan je op de website een overzicht terugvinden van de richtingen die volzet zijn.

INSCHRIJVINGEN NIEUWE LEERLINGEN

Op donderdag 3 januari 2019 schrijven we nieuwe leerlingen in die wensen naar onze school te komen na een advies van een klassenraad in hun huidige school.

Tussen 9.00u en 12.00u kan een leerling, met zijn ouder(s) (tenzij 18+) naar Campus Redingenhof komen om zich in te schrijven.

Op 28 december 2018 kan je op de website een overzicht terugvinden van de richtingen die volzet zijn en waar je dus niet meer voor kan komen inschrijven.

BELANGRIJK! Neem deze documenten mee, anders kan je NIET inschrijven:

 • Identiteitskaart van de leerling
 • Rapport van het laatst gevolgde leerjaar
 • Voor eerste graad: attest en/of getuigschrift van de lagere school

INSCHRIJVEN NA DE KERSTVAKANTIE

Na de kerstvakantie gaat inschrijven voor het lopende schooljaar (2018-2019) alleen nog na afspraak via telefoon: 016/31.97.10

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2019-2020

Nieuw! Inschrijven voor volgend schooljaar (2019-2020) in het 1ste jaar van de 1ste graad zal enkel mogelijk zijn via een online aanmeldingssysteem in april. Meer info hierover krijgt u in januari 2019 en via de infobrochure die u van de lagere school meekrijgt.

CAMPUS REDINGENHOF

JOUW TALENT, ONZE PASSIE

Op Campus Redingenhof krijgen alle leerlingen optimale ontwikkelingskansen. Onze leerlingen worden begeleid zodat zij kunnen opgroeien tot gelukkige, zelfstandige, verdraagzame, creatieve en positief kritische jongeren. Leerlinggerichtheid, kwaliteitszorg en samenwerking zorgen ervoor dat elke leerling zijn eigen talenten kan ontwikkelen binnen ons ruime studieaanbod.

Campus Redingenhof zet in op drie waarden: Verantwoordelijkheid, Engagement en Respect. We zijn ervan overtuigd dat deze bouwstenen jullie VER zullen brengen. Het is jullie opdracht om deze drie waarden altijd uit te stralen!

MET ALLE CHINEZEN MAAR NIET MET DEN DEZE!

MET ALLE CHINEZEN MAAR NIET MET DEN DEZE!

6 Toerisme heeft de eerste prijs gewonnen voor deze poster die zij samen hebben ontworpen. Ze maakten een reisvoorstel voor een groep Chinezen op bezoek in België. Hiervoor moesten ze eerst de Chinese cultuur doorgronden en dan een aangepast aanbod opstellen. Via deze link kan je zien wat zij gewonnen hebben. Proficiat allemaal! https://www.facebook.com/howesttoerisme/videos/447514205709848/

KAMPIOENSCHAP BMX

KAMPIOENSCHAP BMX

Arno Braeken van 3LOc behaalde een 3de plaats op het kampioenschap van Vlaanderen voor 15-jarige in de discipline BMX. Proficiat Arno!

ZILVERMEER MOL

ZILVERMEER MOL

Wij beleven hier een fantastische GWP. Een zalige groep leerlingen en een topteam om hen te begeleiden. Zelfs de begeleiders hier op het domein stoefen over onze leerlingen! Ook het weer is magnifiek! GO Redingenhof!

IN DE KIJKER

 • NIEUW OP CAMPUS REDINGENHOF: DUAAL LEREN

  Vanaf 1 september 2018 kan je op onze Campus Redingenhof drie duale opleidingen volgen: - Haarverzorging duaal 5de jaar - Interieurbouwer duaal 7de jaar - Kinderbegeleider duaal DBSO 7de jaar. Kijk voor meer info op onze website bij studieaanbod duaal leren!
 • FOTO'S GALABAL 2018

  Bekijk al de foto's van ons galabal 2018 op onze facebookpagina!
 • HOOVERPHONIC

  Op 28 december 2018 presenteert Hooverphonic zijn nieuwe zangeres met een gloednieuwe live-show in de Lotto Arena. Met Luka Cruysberghs uit 5LOa haalt Hooverphonic opnieuw vocaal dynamiet in huis. Het wordt verlangend uitkijken naar haar vocale interpretatie van de vele parels uit het Hooverphonic-oeuvre. Wij wensen Luka veel succes!
MEER NIEUWS!

ONZE BEKENDE OUD-LEERLINGEN!

Dries Mertens

Voetballer

Imke Courtois

Voormalig voetbalster en voetbalanalist

Thibaut Courtois

Doelman

Denis Odoi

Voetballer

Greet Op de Beeck

Journaliste

Louis Tobback

Politicus

Dixie Dansercoer

Poolreiziger

Mohamed Ridouani

Politicus

Sergio

Zanger

Filip Peeters

Acteur

Rob Vanoudenhoven

Presentator
TOP