FORGOT YOUR DETAILS?

STUDIEAANBOD

ALGEMEEN

IKKIESKEURIG.BE

Algemeen

INFOBROCHURE CAMPUS REDINGENHOF 2019-2020

Campus Redingenhof Leuven heeft je veel te bieden: zowel in het Algemeen Secundair Onderwijs (ASO), het Technisch Secundair Onderwijs (TSO), het Beroepssecundair Onderwijs (BSO) als het Deeltijds Beroepssecundair Onderwijs (DBSO) bereiden wij jonge persoonlijkheden voor op hun ideale toekomst.

Bovendien zijn wij één van de zes Vlaamse scholen die Topsport-studierichtingen aanbieden: atletiek, tafeltennis, voetbal en volleybal.

We overlopen per belangstellingsgebied het aanbod van onze school: voor elke studierichting vind je een duidelijk overzicht met het profiel van de leerling, de opleiding, de toekomstmogelijkheden en een overzichtelijke lessentabel die je een duidelijk beeld geven van het curriculum: welke vakken worden in deze studierichting onderwezen?

We helpen je graag bij het maken van de juiste studiekeuze. Hiervoor vertrekken we van wat jij belangrijk en interessant vindt. Tijdens je schoolloopbaan bewaken we samen met jou die keuze: we willen er zeker van zijn dat jij de richting volgt die hebt beste past bij jouw mogelijkheden. Daarom bespreken we regelmatig met jou, je ouders en je leraren je vorderingen en de mogelijkheden. Vooral bij de overgang van de twee naar de derde graad adviseren we je om goed over je keuze na te denken: je kunt immers niet meer van studierichting veranderen in de derde graad.

Misschien heb je na deze eerste kennismaking nog vragen die hier niet beantwoord worden. Neem daarom gerust contact met ons op: wij ontvangen je graag persoonlijk. Neem ook zeker een kijkje bij de andere rubrieken op deze webstek: je vindt er heel wat informatie over onze schoolwerking, waardoor we de optimale ontwikkeling van alle talenten van onze leerlingen te waarborgen. Zich goed voelen in een school, aanvoelen dat je meetelt, dat je een eigen inbreng hebt, is namelijk even belangrijk als het krijgen van kwalitatief hoogstaand onderwijs.

TOP