FORGOT YOUR DETAILS?

TEAM SPORT & TOPSPORT

TEAM SPORT & TOPSPORT

Toelichting studierichtingen en kostenramingen

Studieprofielen en lessentabellen 2019-2020

SPORT

PROFIELEN EN LESSENTABELLEN TSO SPORT (klik op de studierichtingen)

PROFIELEN EN LESSENTABELLEN ASO SPORT (klik op de studierichtingen)

 

TOPSPORT (enkel voor leerlingen met een erkend topsportstatuut)

Voor de studierichting Topsport werkt onze school samen met Sport Vlaanderen, de sportfederaties en het BOIC die je selecteren en je het topsportstatuut toekennen. Voor meer info klik onze Topsport-studierichtingen hieronder.

PROFIEL EN LESSENTABEL TSO TOPSPORT (klik op de studierichting)

Na selectie door de bevoegde instanties kan je inschrijven in deze studierichting.

Het algemene luik van de opleiding loopt gelijk met het basispakket van de opleiding LOSP.
Voor het luik Sport werkt de school samen met trainers die afgevaardigd zijn door de sportfederatie waarvan je een erkenning hebt verkregen: de Vlaamse Tafeltennisliga, de Vlaamse Atletiekliga of de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Je traint 12 uur per week onder hun deskundige begeleiding. Daarnaast train je, buiten de schooluren, enkele uren per week bij je eigen club.

PROFIEL EN LESSENTABEL ASO TOPSPORT (klik op de studierichting)

Na selectie door de bevoegde instanties kan je inschrijven in deze studierichting.

Het algemene luik van de opleiding loopt gelijk met het basispakket van de andere ASO-sportopleiding (sportwetenschappen) maar is voor sommige vakken in tijd gereduceerd (zie lessentabel). Voor het luik Sport werkt de school samen met trainers die afgevaardigd zijn door de sportfederatie waarvan je een erkenning hebt verkregen: de Vlaamse Tafeltennisliga, de Vlaamse Atletiekliga of de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Je traint 12 uur per week onder hun deskundige begeleiding. Daarnaast train je, buiten de schooluren, enkele uren per week bij je eigen club.

TOP