FORGOT YOUR DETAILS?

Campus Redingenhof

CAMPUS REDINGENHOF

JOUW TALENT, ONZE PASSIE

 Campus Redingenhof zet in op drie waarden: VERANTWOORDELIJKHEID, ENGAGEMENT EN RESPECT.

We zijn ervan overtuigd dat deze bouwstenen je VER zullen brengen. Het is onze opdracht én die van jou om deze drie waarden altijd uit te stralen! Dat houdt in dat je jezelf de kans geeft om te lukken en te mislukken, dat je positief door het leven gaat en het toelaat om trots te zijn op jezelf.

Op onze campus bereiden wij jonge mensen voor op een toekomst in een multiculturele maatschappij. Wij willen onze jongeren een context bieden, een leefomgeving waarin mensen, ideeën en situaties een betekenis krijgen.

Diversiteit is onze troef. Bij ons leer je samen leren, samen leven! Wij vinden het belangrijk dat jongeren zich ontwikkelen als wereldburger, dat zij door een kritische bril kijken en hun steentje bijdragen in de samenleving. Hierbij zijn veerkrachtig zijn en besluiten kunnen en durven nemen, vaardigheden die wij hoog in het vaandel dragen.

Samen gaan wij op zoek naar wat bij jou past! Een juiste studiekeuze en je thuis voelen op school zijn twee factoren die leiden tot succes. Met beide factoren helpen wij je graag verder.

 

TOP