FORGOT YOUR DETAILS?

CULTUUR

CULTUUR OP ONZE CAMPUS!

Campus Redingenhof Leuven heeft aandacht voor de totaalontwikkeling van de leerlingen. We zijn immers een school van het GO!, waar iedereen haar/zijn vaardigheden en talenten ten volle kan en mag ontplooien.

Dit betekent ook dat we geregeld de deur van ons klaslokaal achter ons dichttrekken en 'de buitenwereld' kritisch, geamuseerd of verwonderd (leren) bekijken. Deze didactische uitstappen, film- en theatervoorstellingen en geïntegreerde werkperiodes hangen vaak samen met specifieke lesinhouden (de initiatieven worden voorbereid en nabesproken in klascontext), schoolbrede thema's zoals gezondheid of schooloverstijgende initiatieven zoals VIRUS Kunstenproject. U vindt regelmatig nieuwe informatie over deze projecten in onze rubriek Nieuws of op onze Facebookpagina.

Naast deze tijdelijke initiatieven zetten we met Talentenjacht onze school stevig op de culturele kaart: talentvolle leerlingen van Campus Redingenhof, Atheneum De Ring en De Wijnpers zetten jaarlijks een totaalspektakel van drama, zang, dans en muziek op poten en palmen het cultureel centrum 30CC/Minnepoort in. Op de webstek vindt u meer informatie over het opzet, de voorstelling van 2017-2018 en de speeldata.

TOP