FORGOT YOUR DETAILS?

REDINGENHOF INSPIREERT

REDINGENHOF INSPIREERT

In het GO! is iedereen VIP. Ook op Campus Redingenhof. Geregeld zetten we iemand in de kijker. Een leerling, een leraar, een ouder, een oud-leerling... Mensen die ons boeien. En ons dagelijks inspireren.

Volg onze helden op facebook!

MERCEDES

MERCEDES

1 oktober 2017 - Campus Redingenhof zet volledig in op techniek. Want techniek is sjiek. En een passie. Neem nu deze Mercedes Benz. 450 SL. Bouwjaar 1974. De wagen werd met ongevalschade bij onze afdeling Carrosserie binnengebracht. Hij werd door onze leerlingen rechtgetrokken en roestplaatsen weggewerkt. Blutsen en andere onzuiverheden werden aangepakt. De oldtimer werd volledig opnieuw geschilderd in een originele Mercedes-kleur. Een werkje van lange adem, maar tussen hun andere taken door legde de derde graad zich hierop toe. Het resultaat is schitterend. ❤️ Bedankt, Team Techniek!

KV MECHELEN U13

KV MECHELEN U13

12 september 2017 - Een trotse papa stuurt ons: 'KV Mechelen U13, met zo maar eventjes zes jongens van het Redingenhof, eindigde tweede in het internationale toernooi van Grubbenvorst, in Nederland. In de poulewedstrijden won KVM al hun wedstrijden. Ook topteam Schalke 04 werd met 3-2 terug naar Gelsenkirchen gestuurd. In de finale was Twente echter sterker en frisser.' Proficiat, jongens. Ook van Campus Redingenhof!

EK

EK

3 augustus 2017 - Ook Campus Redingenhof feliciteert oud-leerling Victor Campenaerts met zijn gouden medaille vandaag op het Europees kampioenschap tijdrijden in het Deense Herning. Proficiat!

CATS

CATS

Wat zijn we trots op onze oud-leerlingen! Go!, Belgian Cats. Miauw! Campus Redingenhof <3 basketbal!

KAMPIOEN

KAMPIOEN

De leerlingen van de 1ste graad optie voetbal zijn gisteren voor het eerst Vlaams kampioen in het veldvoetbal geworden! Wie herken je allemaal? Proficiat, boys, wij zijn blauw, wij zijn wit, wij zijn beter dan Madrid! GO!!!!! Redingenhof <3

CHEERS

CHEERS

Het team van Aira united nam deel aan de halve finale van het wk cheer. Ze behaalde een 8ste plaats en gaan zo door naar de finale ! Op de foto zie je Jente van 5LOdans maar ook onze dansleerkracht! PROFICIAT!

OPEN CAMPUS

OPEN CAMPUS

Ze hebben vandaag de hele dag geoefend en ze zijn er klaar voor. Morgen op onze Open Campus: om 15u45 optreden van alle leerlingen Optie Dans. Om 14u: in de grote circustent optreden van Optie Circus. Maar ook al onze andere richtingen zie je in actie. Welkom! Zaterdag 22 april tussen 14 en 18u. Het volledige programma van onze opencampusdag: http://www.campusredingenhof.be/pdf/Programma%20Open%20Campus%202017.pdf

6 OP 6

6 OP 6

We kregen vanmorgen al een enthousiast berichtje van mijnheer Vervoort. En ook de ma van Lukas Malezsewski uit 4 Sportwetenschappen optie Wielrennen stuurt ons net: 'Lukas begon zijn MTB seizoen 2017 met 6 overwinningen op rij! Na overwinningen in Dinant, Ottignies, Pepingen, Bastogne en Beringen, behaalde Lukas op paasdag zijn 6de overwinning in Nieuwkuyk en werd zo meteen ook BENELUX KAMPIOEN!' Proficiat, Lukas!

BRONS

BRONS

Leerlingen van onze derde graad behaalden woensdag brons in het basketbal van Stichting Vlaamse Schoolsport Vlaams-Brabant. PROFICIAT!

HALVE FINALE

HALVE FINALE

Campus Redingenhof feliciteert de kadetten basketbal en coach mijnheer Vinckx. Woensdag hebben ze bij Stichting Vlaamse Schoolsport tweemaal verdiend gewonnen na spannende wedstrijden. Ontzettend goed!!! Op naar de halve finale van Vlaams-Brabant! PROFICIAT!

LOTTE

LOTTE

De trotse mama van Lotte Struyven (links) uit 2 Moderne Wetenschappen-Sport stuurt ons: 'Ons Lotte heeft gisteren haar record gesprongen op het Vlaams kampioenschap in Gent (indoor), bij het polsstokspringen. Haar 3m15 was goed voor zilver! Goud had dezelfde hoogte maar met minder pogingen.

SPORTGALA

SPORTGALA

Campus Redingenhof feliciteert Laurens Devos uit 5 Moderne talen - Topsport Tafeltennis met zijn verkiezing tot Paralympiër van het Jaar!

FOURCAST IN DE KLAS

FOURCAST IN DE KLAS

Fourcast is razend populair. Fourcast doet mee aan Belgium's Got Talent. In Fourcast zitten twee oud-leerlingen van Campus Redingenhof! Lucas (links) en Berton (rechts) sturen ons: "!WIN! Wil jij ons in je klas voor een akoestisch concertje? Doe dan NU mee aan de Fourcast FOTOWEDSTRIJD! (We houden zeker rekening met examens ed. Geen zorgen!)" Wij denken dat Campus Redingenhof die wedstrijd moet winnen. Hoe doe je mee? KIJK SNEL HIER: https://www.facebook.com/fourcastmusic/photos/a.225951354452259.1073741828.219876568393071/345261045854622/?type=3&theater

ALIANA

ALIANA

Ze studeerde bij ons LO-Sport, maar zat de hele les te schetsen. Prachtige tekeningen! Na Campus Redingenhof studeerde ze Game Design in Londen. Deze week sprong ze nog eens binnen in haar vroegere school. Met een affiche. En morgen en overmorgen stelt ze tentoon op Kunstroute Rotselaar. Een absolute aanrader!

SEPPE

SEPPE

www.campusredingenhof.be feliciteert Seppe Dezeure met zijn eerste vermelding in Gault&Millau. 13/20 en nog maar een jaar open. Zappaz aan de Leuvense Vaartkom, in de Balk van Beel. Proficiat, Seppe! In Sociale en Technische Wetenschappen was hij een superfijne leerling. Nu is hij een topkok. We LOVE him! En we raden iedereen een gastronomisch verwenbezoek aan in www.zappaz.be!

HUMO

HUMO

Deze week in Humo: uitgebreid interview met profvoetballer, Gouden Schoen én oud-leerling Sven Kums. 'Ofwel ging ik naar de Topsportschool in Leuven, maar dan moest ik op internaat. Ik heb m'n koffer gepakt en heb er de beste tijd van mijn leven gehad.'

FRESH

FRESH

Gisteren was er op onze campus een Onthaaldag voor alle nieuwe collega's van Scholengroep 11. We wensen alle verse collega's veel werkplezier in onze 'Dromengroep'. In het bijzonder natuurlijk ook alle nieuwe collega's van www.campusredingenhof.be. We konden er enkele voor onze lens vangen. SUCCES!

TOM

TOM

Campus Redingenhof feliciteert Tom Geysegoms uit 5LO optie Wielrennen met zijn tweede zege dit zijn seizoen. Tom, proficiat met je prestatie in Corswarem!

DEVILS

DEVILS

Proficiat Jo, Keres en Jordy! Onze Nationale ploeg U17 (met drie spelers van Campus Redingenhof!) in de basis, hebben Zwitserland geklopt met 4-2. Mijnheer Boghe stuurt ons: Na de ruime zege op dinsdag, begonnen de U17 vol vertrouwen aan de tweede wedstrijd. Desondanks kenden onze jongens een moeizame start tegen de Zwitsers, die snel op 0-2 kwamen. Nog voor het half uur kon onze Jo Gilis milderen tot 1-2 en vlak na rust maakte Jo gelijk. Onze Keres Masangu speelde beresterk als verdedigend middenvelder en gaf een assist voor een doelpunt. Onze Jordy Gillekens speelde als centrale verdediger een goeie wedstrijd in het hart van de Belgische defensie. De volgende afspraak is de eerste EK-kwalificatieronde in Cyprus. Ze strijden er tussen 25 en 31 oktober met Wit-Rusland, Gibraltar en Cyprus om groepswinst of de tweede plaats en een daaraan verbonden ticket voor de eliteronde, het laatste kwalificatietornooi voor het uiteindelijke EK in Kroatië.

TIBAUT

TIBAUT

Een trotse mama meldt ons: 'Op 18 september behaalde Tibaut Vandelannoote van Flac, met zijn ploegmaten, goud in Moeskroen op het Belgisch Kampioenschap 4 x 800m! Knappe prestatie.' Absoluut! Jongens toch, zie die aflossing, kijk wat een overwicht. Proficiat, Flac. PROFICIAT, TIBAUT!

GOESTING

GOESTING

Deze maand in Goesting een interview met Imke Courtois. Voetbalster, zevenmaal landskampioen, actrice in Loft, voetbalanalist voor Sporza én: oud-leerling van Campus Redingenhof! Ze heeft het ook over haar tijd op onze school. Bedankt voor het compliment, Imke!
BELGISCH KAMPIOEN

BELGISCH KAMPIOEN

Tristan Bloemen, oud-leerling Lichamelijke opvoeding-Sport, werd zondag Belgisch kampioen Oriëntatieloop. Tristan: voor Campus Redingenhof een inspirerend voorbeeld van focus, discipline, doorzettingsvermogen. Vroeger. En nog altijd. Proficiat, Tristan!

TOM

TOM

Campus Redingenhof wenst Tom Geysegoms uit 5LO optie Wielrennen proficiat met zijn eerste overwinning gisteren in Emptinne! Trainen. Focussen. Volharden. En dit is het resultaat. We hopen dat nog veel overwinningen volgen, Tom. Yes you can!

ESTELLE

ESTELLE

Laura Schadron uit het vijfde meldt ons dat Estelle Temmerman (links) uit 4 Topsport Atletiek vandaag in Herentals tweede is geworden op het BK 1500 meter. Proficiat, Estelle!

LAURA

LAURA

Vorige week werd Laura Schadron in Kessel-Lo Vlaams Kampioen op de 800 meter! Fantastisch. PROFICIAT, Laura!

TOM

TOM

Een berichtje ons toegestuurd door de zus van Tom uit onze Optie Wielrennen: "Tom Geysegoms! Alweer een tweede plaats, alweer in de krant! En deze keer met vermelding KA Redingenhof!

NBA

NBA

Campus Redingenhof wenst oud-leerling Retin Obasohan een gelukkige verjaardag! <3 Wordt hij de eerste oud-leerling van onze school en de tweede Belg ooit in de NBA? Die kans bestaat. Wij duimen mee. Happy birthday en veel succes, Retin! Meer info over en filmpjes uit zijn carrière tot nu: http://www.vlaamsebasketballiga.be/blog-meer/detail/wordt-retin-obasohan-de-tweede-belg-ooit-in-de-nba

YELLO FLAMES

YELLO FLAMES

21 september 2017 - Wist je dat Campus Redingenhof voortaan de thuishaven is van de jonge versie van de Red Flames? Jawel, in onze gangen lopen sinds 1 september alle Yellow Flames. Jonge topsportsters voetbal. Mijnheer Van Den Abbeel stuurde ons de volgende link: 'Yellow Flames kunnen niet elke week de jongens kloppen...' Maar toch héél vaak! https://www.vrouwenvoetbalkrant.be/nieuws/lees/2017-09-15/yellow-flames-kunnen-niet-elke-week-de-jongens-kloppen

BEST DEBUT

BEST DEBUT

9 september 2017 - Donderdag ontving Laurens Devos uit 6 Moderne Talen-Topsport in Abu Dhabi (Verenigde Arabische Emiraten) de award van Best Male Debut. Met die trofee beloont het International Paralympic Committee (IPC) een Paralympisch atleet die bij zijn eerste deelname aan de Paralympische Spelen de pannen van het dak speelde. En dat deed Laurens exact een jaar geleden in Rio. Proficiat, Laurens! Meer info: http://www.paralympic.be/nl/nieuws/laurens-devos-krijgt-“best-male-debut”-award-tijdens-galadiner-ipc

BELGISCH KAMPIOEN

BELGISCH KAMPIOEN

31 juli 2017 - Lukas Malezsewski uit Sportwetenschappen optie Wielrennen werd vorige week in Erezée met voorsprong Belgisch kampioen Mountainbike! Ook gisteren, in Houffalize, stak hij weer de overwinning op zak. Wat een sportman. En wat een leerling. Proficiat, Lukas! Vanwege www.campusredingenhof.be.

PUPPY'S

PUPPY'S

Twee weken geleden hield de eerste graad een sponsorloop ten voordele van de Blindengeleidehondenschool uit Genk. Vandaag kwamen zij op bezoek om de opbrengst in ontvangst te nemen. Een topbedrag van 2 300 euro! Dat zal gebruikt worden voor de verdere financiering van twee puppy's in opleiding (Pablo en Phelan). Een extra vermelding voor de leerlingen van klas 1SPvc1 en 1SPsc1, zij zamelden als klas 1050 euro in! Bedankt iedereen!

MEER MEDAILLES

MEER MEDAILLES

Onze sportleerlingen kaapten ook op de interscholencompetitie heel wat medailles weg. We behaalden zilver op de 4x800m, zilver met de volleybalploeg en brons in de danscompetitie. Op de foto zie je de lopers van de 4x800m. Wie herken je? Proficiat aan alle deelnemers. Campus Redingenhof is trots op jullie allemaal!

TICKETS

TICKETS

De Red Wolves zijn klaar voor hun debuut in Leuven! Op woensdag 3 mei ontvangt onze nationale mannenhandbalploeg, met onze eigen leraar Jeroen De Beule, Litouwen in Sportoase. Wil je erbij zijn, reageer dan snel en stuur een Smartschoolbericht naar Saskia Dekocker! Veel succes....

NIEUW: HOCKEY

NIEUW: HOCKEY

Breaking News. Nieuw vanaf volgend schooljaar op Campus Redingenhof: de optie Hockey! In eerste graad (A-stroom) en bij voldoende interesse ook in tweede graad (ASO en TSO). Op de foto: oud-leerling Sebastien Dockier van de Red Lions, op de Olympische Spelen in Rio. Meer info over deze en al onze andere richtingen morgen tussen 14 en 18 uur op de Open Campus. Welkom! Het volledige programma van onze opencampusdag: http://www.campusredingenhof.be/pdf/Programma%20Open%20Campus%202017.pdf

SEASONS

SEASONS

Een ouder wijst ons op A Man for All Seasons, een samenwerking tussen theatergezelschap Trivial Muffins en de Koninklijke Harmonie Volharding Kessel-Lo. Zij brengen dit authentieke toneelstuk over het laatste deel van het leven van Thomas More, bekend in Leuven voor de publicatie van zijn boek Utopia, nu 500 jaar geleden. Dit toneelstuk wordt in het Engels uitgevoerd, met Nederlandse en Franse vertaling op een monitor boven het podium. De voorstellingen zijn op vrijdag 21 april en zaterdag 22 april in de Stadsschouwburg, beide avonden om 19.30u. Toegang: €10. Welkom!

KAMPIOEN

KAMPIOEN

Mijnheer Vinckx stuurt ons net: 'Onze cadetten basketbal zijn provinciaal kampioen geworden van Stichting Vlaamse Schoolsport. Na een heel spannende finale.' PROFICIAT!

LEN

LEN

Een trotse mama stuurt ons: 'Mijn zoon Len won afgelopen weekend de veldritwedstrijd in Diest en werd tevens kampioen van Vlaams-Brabant!' Proficiat, Len Dejonghe uit 5LO optie Wielrennen!

JOPPE

JOPPE

Een trotse papa stuurt ons: 'Gisteren was het het Vlaams kampioenschap karate in Lebbeke. We zijn superfier want Joppe Beersaerts (1 SPsc) werd Vlaams kampioen kumite!

AFFICHE

AFFICHE

Elk jaar organiseert Talentenjacht een affichewedstrijd voor haar voorstelling in de Minnepoort. Ring, De Wijnpers en Campus Redingenhof doen mee. Welk ontwerp wint dit jaar? Dat van onze Amber Luyten uit 5 Publiciteit! De onovertroffen Stijn Vanden Brande overhandigde vandaag de prijs. Een mooie Fnacbon. De winnende affiche zie je binnenkort hier. Maar je kunt ook al spieken op www.talentenjacht.org. PROFICIAT!

USA

USA

Herken je deze twee oud-leerlingen? Elk jaar trekken sporters en topsporters van Campus Redingenhof naar de Verenigde Staten om sport te combineren met studies. Want dat kan perfect. En er zijn studiebeurzen mogelijk. Maar je bereidt je het best zo goed mogelijk voor. Al jaren op voorhand als het kan. www.campusredingenhof.be organiseert een infoavond over dit onderwerp. Op dinsdag 29 november in onze aula. We vragen op voorhand te reserveren.

1731,8

1731,8

www.campusredingenhof.be feliciteert Team Haarzorg! Op twee dagen tijd verzamelden ze maar liefst 1731,8 euro8

SLALOM

SLALOM

Een trotse mama meldt ons: 'Donderdag 3 november te Stubai – Oostenrijk. Yoeri behaalde een 1ste plaats bij de reuze slalom heren U21 en was tevens ook de snelste renner over alle categorieën!' Proficiat, Yoeri De Decker uit 4 Sportwetenschappen!

BAVO

BAVO

Een trotse mama meldt ons: 'Bavo Mulkens uit 1A/1SPsc1 werd vandaag provinciaal kampioen op de 200m schoolslag in Leuven. Hij behaalde eveneens twee zilveren en twee bronzen medailles. Bavo zwemt bij de Tiense zwemmers.' Schitterend!

DORST

DORST

Vandaag was het Dag van de Leerkracht. Op Campus Redingenhof kreeg elke collega een unieke drinkbus. www.campusredingenhof.be: dorst naar talent. We danken iedereen voor de onvermoeibare inzet. Elke dag tillen we onze leerlingen naar een hoger niveau. Want dat is onze job: WE EDUCATE PEOPLE. En daar zijn we trots op!

WINFIE

WINFIE

De Red Flames U17 hebben zich als groepswinnaars geplaatst voor de eliteronde, het laatste kwalificatietornooi voor het EK, na 0-1 winst in en tegen Servië! Op deze winner selfie herken je zes leerlingen van www.campusredingenhof.be: Morgane Aelen, Esther Buabadi, Anais Bey Temsamani, Sari Kees, Karlijn Knapen en Zenia Mertens. PROFICIAT!!!

LEN

LEN

In het Zweedse Göteborg eindigde Len Dejonghe uit 5 LO optie Wielrennen op de tweede plaats. Nadat hij helemaal achteraan stond in de start, wist hij op het einde van de eerste ronde de aansluiting te maken bij de leider. Enkele ronden later werd hij door kettingproblemen teruggeslagen naar de derde plaats. De junior van Enertherm-Beobank zette nog alles op alles en werd uiteindelijk tweede. PROFICIAT, LEN!

ARNO

ARNO

Een trotse moeder laat ons weten dat Arno Braeken van 2 Moderne Wetenschappen - Sport gisteren Vlaams-Brabants kampioen werd in de discipline BMX bij de boys 13 jaar en eveneens de 3de plaats behaalde in de finale. Proficiat, Arno!

SUPERLEAGUE

SUPERLEAGUE

De hoogste klasse van het vrouwenvoetbal. Mijnheer Rafaël Wilmots stuurde ons het volgende filmpje: http://sporza.be/cm/sporza/voetbal/lagere_klasse/1.517940 Het Standard van Imke Courtois was duidelijk een klasse te sterk voor Anderlecht: 0-3. Zeler, Schoenmakers en Vanmechelen tekenden voor de doelpunten. Wat een topteam, dat Standard! Maar wat wil je? Met oud-leerling Imke Courtois als coach en onze leerling Davinia Vanmechelen als spits. En in het filmpje herkennen we nog enkele topsporters van onze school. KLASSE!

LION

LION

Mijnheer Chilah bezorgde ons dit artikeltje over Retin Obasohan, een oud-leerling voor wie hij enorm veel bewondering heeft. En hij niet alleen! Campus Redingenhof is fan van deze Belgian Lion. Succes, Retin!

WERELDKAMPIOEN

WERELDKAMPIOEN

Seppe Odeyn, oud-leerling Sportwetenschappen van Campus Redingenhof, werd vandaag wereldkampioen Duatlon lange afstand in het Zwitserse Zofingen. 10 km lopen, 150 km fietsen, 30 km lopen. Een inspirerend voorbeeld van discipline en doorzettingsvermogen voor al onze leerlingen. Meer info: http://sporza.be/cm/sporza/ander_nieuws/Duatlon/1.2759221

CHAMPIONS

CHAMPIONS

Onze coach Luc Bosmans stuurt ons: "Gisteren scoorden drie leerlingen in de Champions League voor vrouwen: Davinia Vanmechelen tweemaal, Zoe Van Eynde en Sarah Wijnants. Toppers! Meer info bij www.vrouwenvoetbalkrant.be. Mvg." Bedankt voor het leuke nieuws, mijnheer Bosmans. En proficiat, dames!

OPEN

OPEN

Intussen zijn de inschrijvingen weer begonnen. Welkom langs de hoofdingang, Redingenstraat 90! Maar binnenkort gaat ook de grote schoolpoort wagenwijd open. Mijnheer Chilah ontvangt iedereen weer vanaf 1 september. Met een grap, een knipoog of een stevige handdruk. Als je op tijd komt. Gelukkige verjaardag, Tarik!

LAURE

LAURE

Nog tot zondag kun je op het Ladeuzeplein genieten van Leuven Beachvolley 2016. Onze pas afgestudeerde Laure Vanhorebeek stuurde alvast dit bericht: "Na een zeer spannende finale zijn we woensdag eerstes geëindigd! Het ging om 2 winnende sets en we hebben 2-1 gewonnen na eerst een set achterstand. Grtjs." Proficiat, Laure! We wensen je ook veel succes bij je toekomstige studies! Meer over Leuven Beach 2016: www.leuvenbeachvolley.be

ELIAS

ELIAS

Mevrouw Drappier stuurt ons: "Weer een K.A.mpioen!" Jawel, haar leerling Elias Verbinnen uit 5 Sportwetenschappen optie Wielrennen is Belgisch kampioen BMX geworden. Proficiat, Elias!

GLORIA

GLORIA

17 september 2017 - Een trotse papa stuurt ons: 'Mijn dochter Gloria Van Mechelen (3ASO Sportwetenschappen, richting omnisport) is wielrenster. Gloria won vorige week een bekende wedstrijd uit de streek, namelijk Herselt Koerse, in Herselt uiteraard. De wedstrijd werd samen gereden met de meisjes Junioren die tot 4 jaar ouder zijn dan Gloria, de wedstrijd over een afstand van 55km, met 8 keer de beklimming van de Blauberg in, draaide uit op een massaspurt. Daarin toonde Gloria zich de snelste. Het is haar 5de overwinning van dit seizoen, en dit is haar eerste jaar dat ze bij de Meisjes Nieuwelingen (Girls U17) rijdt. Gloria rijdt voor Cannibal Team, en was vorig jaar Belgisch Kampioene op de weg en ook in het tijdrijden. Dit jaar was Gloria al geselecteerd om deel te nemen met de nationale ploeg aan de EYOF (European Youth Olympic Festival) in Gyor Hongarije, en werd ze ook al 3de in Gent-Wevelgem.' PROFICIAT, GLORIA!

LUKA

LUKA

4 september 2017 - Vrijdag 8 september om 20.40 uur zapt heel Campus Redingenhof naar de Voice van Vlaanderen. Want wie doet er mee? Luka Cruysberghs uit 5 Lichamelijke Opvoeding-Sport! Kijk mee naar haar blind audition. En niet vergeten: massaal supporteren!

CHINA

CHINA

27 juli 2017 - Marie Cattelain, een inspirerende oud-leerling Toerisme! Vorig jaar studeerde ze bij ons af. 'En nu ben ik pas terug in België. Wat is dat aanpassen, na zo drie weken in Bengbu in China. Samen met een groep van 14 vertrokken we om twee weken les Engels te geven aan zowel jonge kindjes als aan studenten slechts een jaar jonger dan ik. Enorm leerrijk voor mijn studies, mits ik voor leraar secundair onderwijs studeer met als keuzevakken Engels en Nederlands. Het school- en leersysteem in China is totaal verschillend van dat van ons. Ze leren daar echt alles vanbuiten. De leerboeken Engels namen eigenlijk vrij veel woordenschat op, maar daar merk je niet veel van in de praktijk. Interactie vond ik daarom zeer belangrijk, zeker om hén aan het woord te laten. Want die kans krijgen ze niet vaak in de les. Een gigantisch leerrijke ervaring, zowel op vlak van mijn studies als op persoonlijk vlak. Eentje die mij voor altijd zal bijblijven.' Schitterend, Marie. Campus Redingenhof <3 you!

OPSTEKEN

OPSTEKEN

Soraya van het 7de jaar haarstilist viel op het Belgisch kampioenschap in de prijzen. Campus Redingenhof is trots op haar 3de plaats in de categorie opsteken. Proficiat, Soraya!

MEDAILLES

MEDAILLES

Campus Redingenhof nam deel aan het Provinciaal kamioenschap atletiek van SVS en bracht met 6 leerlingen maar liefst 4 medailles naar huis. Sam Vanmolecot haalde brons op de 800m en goud in kogelstoten! Michel Vanderbeeck won brons in kogelstoten en Celien Pauwels kaapte het goud in kogelstoten weg. Een trotse meneer Ginkels bezorgde ons een foto van twee van de winnaars. Proficiat aan al onze toppers!

LIVE

LIVE

Eén van de mooiste eindwerken die Campus Redingenhof Leuven ooit gezien heeft: die van de huidige laatstejaars optie circus. Zaterdag opnieuw. Om 19u30 in de gigantische circustent naast onze sporthal. Voor 6 euro familievermaak van het hoogste niveau. En er is ook pizza. NIET TE MISSEN!

STERRENKUNDE

STERRENKUNDE

Mathieu Willems van 6 Wiskunde-Topsport deed mee aan de voorrondes van de Vlaamse Sterrenkunde Olympiade. Hij stootte door naar de finale en mag, net zoals de vier andere finalisten, zijn sterrenkundig onderzoek in mei presenteren voor een jury en groot publiek. Dan wordt de uiteindelijke winnaar bekendgemaakt. We houden jullie op de hoogte. Proficiat, Mathieu. En veel succes! Meer info: www.vvs.be

KAMPIOEN

KAMPIOEN

Oud-leerlingen Cedric Nuytinck en Eline Loyen werden zondag Belgisch kampioen tafeltennis! PROFICIAT!!! Vanwege jullie vroegere school.

CROSSCUP

CROSSCUP

Mevrouw Van der Veken was vandaag op de Lotto Crosscup in Rotselaar.Ze zag daar enkele leerlingen op het podium. 'Lena Putters behaalde de derde plaats in de eindranking bij de scholieren vrouwen Ward Leunckens behaalde een tweede plaats bij de scholieren mannen.' PROFICIAT!

SOTSJI

SOTSJI

Campus Redingenhof feliciteert Lisa Lung uit het vijfde jaar en oud-leerling Eline Loyen met hun eerste plaats in het dubbelspel tafeltennis U21 op de Europese kampioenschappen in het Russische Sotsji!!!

KIONA

KIONA

De trotse moeder van Kiona Crabbé uit 4 Sportwetenschappen Wielrennen stuurt ons: 'Kiona (links) behaalde zilver op het BK cyclocross voor nieuwelingen in Oostende op 8 januari! Een zeer knappe prestatie!

JENTE

JENTE

Volgende week vrijdag in de live-uitzending van Belgium's Got Talent: Aira United uit Leuven. Met drie oud-leerlingen van Campus Redingenhof. Amèl, Thibault en Florian. Maar ook met Jente Merens uit 5LO optie Dans! Vergeten jullie niet voor haar te stemmen?

KIONA & LUKAS

KIONA & LUKAS

De trotse moeder van Lukas meldt ons: "Op zondag 13 november wonnen Kiona Crabbé en Lukas Malezsewski uit 4 Sportwetenschappen optie Wielrennen hun cyclocrosswedstrijd in Heure-le-Romain bij de nieuwelingen. Kiona won vandaag ook in Banneux! Lukas werd zesde door iets mindere benen." PROFICIAT, KIONA EN LUKAS

GOUD

GOUD

De trotse mama van Anouk Beniers stuurt ons:'Vrijdag vonden de Vlaamse jeugdkampioenschappen Tafeltennis plaats in Sint-Truiden. Laurens Devos (jongens junioren), Olav Kosolosky (jongens cadetten) en Anouk Beniers (meisjes miniemen) behaalden elk een gouden plak in hun leeftijdsreeks!

NANJA

NANJA

www.campusredingenhof.be feliciteert Nanja Massy, oud-leerling Sociale en Technische Wetenschappen, met haar (eerste) boek: 'Do It Yourself Beauty'! Beschikbaar vanaf eind deze week. Van de achterflap: 'Nanja Massy is een gepassioneerd makeup-artieste. Naast fotoshoots en publicaties voor magazines en tv verzorgt ze makeovers voor allerlei gelegenheden. Met MassyCreations geeft ze daarnaast ook haar en makeupworkshops. Als Belmodo Blogger verklapt Nanja heel wat tips & tricks in haar beauty tutorials en vertelt ze al haar persoonlijke ontdekkingen in beautyland. In dit boek deelt ze haar beautygeheimen en toont ze hoe je zelf aan de slag kan gaan zonder uren voor de spiegel te moeten staan.' Meer info: http://www.borgerhoff-lamberigts.be/boeken/p/detail/diy-beauty-met-nanja-massy

LUKAS

LUKAS

www.campusredingenhof.be feliciteert Lukas Malezsewski uit 4 Sportwetenschappen optie Wielrennen met zijn overwinning zondag op de veldcross in Nossegem.

SVS

SVS

Stichting Vlaamse Schoolsport. Mijnheer Van Den Abbeel stuurt ons: "Onze Miniemen Eerste graad (ATLE 1 en ATLE2) bestreden daarnet in Kessel-Lo het Sint-Albertuscollege Leuven en elkaar. ATLE1 werd eindwinnaar en gaat zeker door naar de 2de ronde. ATLE2 moet de loting beste 2des afwachten. Bedankt aan alle ouders voor de support en het mee instaan voor vervoer! Scores: ATLE1 - Sint-Albertus: 11-0. Sint-Albertus - ATLE2: 0-4. ATLE2 - ATLE1: 0-9." PROFICIAT!

BRAM EN JOPPE BEERSAERTS

BRAM EN JOPPE BEERSAERTS

Trotse ouders sturen ons: 'Met heel veel fierheid kunnen wij zeggen dat de broertjes Beersaerts het schitterend gedaan hebben op het Europees kampioenschap Karate Wado in Rotterdam! Joppe behaalde in zijn eigen categorie brons! Hoera! !!!!!! Bij de team kumite zijn ze steeds zo ver geraakt dat ze mochten kampen voor brons, maar helaas is dat niet gelukt! Toch knap gedaan van onze jongens : wij zijn super fier! Bram loopt nu wel even mank van een trap op de knie, maar het was het waard! Vele groeten van fiere ouders!' Proficiat, Bram (3SPW) en Joppe (1SPs)!

YOERI

YOERI

Een trotse moeder stuurt ons: 'Als nieuwe en jongste U21 heeft Yoeri een 2de plaats gehaald tijdens een indoor skiwedstrijd, de Dynastar Skicup Vlaanderen. Een onverwacht resultaat!' Ook Campus Redingenhof wenst Yoeri De Decker uit 4 Sportwetenschappen proficiat!

THANKS

THANKS

Dit is het mooiste compliment. Lore Janssens is een oud-leerling Toerisme van Campus Redingenhof. Vorige week studeerde ze af als master Antropologie aan de KULeuven. Magna cum laude! 82,71 procent! Ze was de beste student in de Nederlandstalige master. En ze behoorde (met de Engelstalige master erbij) bij de drie beste studenten in de opleiding! Wij kregen een blik op het dankwoord van haar thesis. Dit is het mooiste compliment dat een school kan krijgen. Bedankt oud-leraren van Lore! Thanks, Lore!

OLYMPISCH GOUD

OLYMPISCH GOUD

Wij zijn tot tranen toe ontroerd. Laurens Devos uit 5 Moderne Talen - Topsport Tafeltennis behaalde vannacht het goud op de Paralympics in Rio! PROFICIAT!!! Vanwege heel Campus Redingenhof. Meer info in alle radio- en tv-journaals vandaag.

BLACK COFFEE

BLACK COFFEE

Jef Everaert, Pepijn Van den Broeck en Raf Pringuet zitten in onze optie Circustechnieken en maken ook deel uit van het gezelschap Circolito. Vanaf deze week spelen ze in Mechelen i.s.m. Circus Ronaldo een hele reeks van de prachtige voorstelling Black Coffee. Aanrader! Meer info: http://www.circolito.be/blog/2016/08/07/black-coffee/

FEMKE & LAURA

FEMKE & LAURA

Op het Belgisch kampioenschap 800 meter gisteren in Herentals behaalde Femke Verschoren (links) uit 4 Topsport Atletiek een derde plaats. Laura Schadron (rechts) uit 5 Topsport bleef weer ongenaakbaar en werd Belgisch kampioen! Proficiat aan deze twee toppers!

CHAPEAU

CHAPEAU

Om helemaal voorbereid te zijn op het nieuwe schooljaar en de eerste Franse lessen volgden deze moedige eerstejaars de voorbije dagen vrijwillig onze speciale école d'été. Chapeau! In de vakantie nog wel. En tijdens een hittegolf. Bedankt ook, collega's Sara en Marjolein!

INE & SOFIE

INE & SOFIE

Oud-leerling Sofie Hooghe is maandag opnieuw Belgisch kampioene kwarttriatlon geworden! Oud-leerling Ine Couckuyt behaalde zilver! Twee onvergetelijke toppers, in hun sport en in de klas. Proficiat!!!

ELISA

ELISA

Enkele dagen afgestudeerd van 6 Sociale en Technische Wetenschappen en op weg naar Miss Fashion 2017: Elisa De Saveur! Campus Redingenhof blijft oud-leerlingen volgen. Jij ook? Volg Elisa hier: https://www.facebook.com/Finaliste-Miss-Fashion-2017-Elisa-De-Saveur-1761802604079008.

MUCO

MUCO

Mucoviscidose of muco is de meest voorkomende levensbedreigende erfelijke ziekte in ons land. Taai slijm blokkeert de ademhaling en spijsvertering. Tijdens de proclamatie schonken we Paul De Roeck, vader van een leerling én een oud-leerling, een cheque ter ondersteuning van zijn Ecuador-expeditie: met 10 cf-patiënten in Ecuador vulkanen boven de 5000m beklimmen en zo hun therapie verbeteren....

TOP