FORGOT YOUR DETAILS?

OPEN CAMPUS

Optie dans

GALABAL

Campus Redingenhof

BELGIAN CATS

Oud-leerlingen

100 DAGEN

Chrysostomos

GWP

Skistage

DOE-BEURS

Brabanthal

CAMPING ZERO EMISSIE

Klimaatcamping

PREV
NEXT

VOLG ONZE SCHOOL CAMPUS REDINGENHOF VIA FACEBOOK EN SMARTSCHOOL

Blijf op de hoogte van de belangrijkste gebeurtenissen!

CAMPUS REDINGENHOF

JOUW TALENT, ONZE PASSIE

Op Campus Redingenhof krijgen alle leerlingen optimale ontwikkelingskansen. Onze leerlingen worden begeleid zodat zij kunnen opgroeien tot gelukkige, zelfstandige, verdraagzame, creatieve en positief kritische jongeren. Leerlinggerichtheid, kwaliteitszorg en samenwerking zorgen ervoor dat elke leerling zijn eigen talenten kan ontwikkelen binnen ons ruime studieaanbod.

IEDEREEN VIP!

IEDEREEN VIP!

Volg onze helden op facebook of klik op de foto voor meer info! In het GO! is iedereen VIP. Ook op Campus Redingenhof. Geregeld zetten we iemand in de kijker. Een leerling, een leraar, een ouder, een oud-leerling... Mensen die ons boeien. En ons dagelijks inspireren.

MIDDAGSPORT

MIDDAGSPORT

Klik op de foto voor meer info! De leerlingen LOSP en SPW bieden wij de kans om tijdens de middag extra te komen oefenen voor hun testen of voor een sport waarin ze minder goed zijn. Je komt je aanmelden bij de leerkrachten en krijgt eventueel het nodige sportmateriaal. In samenspraak met je leerkracht kan je ook tijdens dit moment bijles krijgen in een bepaalde sportdiscipline.

OUD-LEERLINGEN EN VRIENDEN

OUD-LEERLINGEN EN VRIENDEN

Klik op de foto voor meer info! Ontmoet elkaar weer in de Facebookgroepen van Campus Redingenhof! Word lid van de groep: van de jaren 80 (bijna 500 leden) van de jaren 90 (meer dan 600 leden) van de jaren 2000 (meer dan 500 leden) van de jaren 2010

ONZE WAARDEN

ONZE WAARDEN

Campus Redingenhof zet in op drie waarden: Verantwoordelijkheid, Engagement en Respect. We zijn ervan overtuigd dat deze bouwstenen jullie ver zullen brengen. Het is jullie opdracht om deze drie waarden altijd uit te stralen!

Goud voor LAURENS DEVOS!

Goud voor LAURENS DEVOS!

Laurens Devos heeft goud veroverd in Rio, de tweede Belgische medaille op de Paralympische Spelen. Devos raasde als een wervelwind door het tafeltennistoernooi. De jonge Belg won al zijn wedstrijden op indrukwekkende wijze, telkens met 3-0. De Nederlander Gerben Last was zijn laatste slachtoffer. "Dit geeft een heel goed gevoel. Ik heb er geen woorden voor", reageerde Devos.

GALABAL 2017: ALLE FOTO'S!

GALABAL 2017: ALLE FOTO'S!

Dit was Galabal Redingenhof 2017! Bedankt aan alle helpende handen. Bedankt opvoeder Koert Michiels voor de sublieme foto's. Bedankt super-dj's! Bedankt laatstejaars voor een heerlijke afsluiter van een onvergetelijk schooljaar. You are beautiful. www.campusredingenhof.be ❤ you! Gigantisch veel foto's in dit album.

WEEK VAN DE SPORTCLUB

WEEK VAN DE SPORTCLUB

Het was www.weekvandesportclub.be. We vroegen aan iedereen van Campus Redingenhof: kom naar school in sporttenue. Als het kan in de kleren van je sportploeg. We sprongen lukraak enkele klaslokalen binnen. Dit is wat we aantroffen!

IN HET NIEUWS

  • STAND-UP COMEDIAN VOOR DE KLAS

    VERLENGDWEEKENDINTERVIEW. Stand-up comedian William Boeva bezoekt een technische school in Boom en staat voor het eerst voor een klas. 'Wat was dat!?' ;-) De personeelsdirecteur van www.campusredingenhof.be geeft hem tips in de studio van Volt. Kijk mee: http://deredactie.be/permalink/2.38897?video=1.2338794
  • KLIMAATCAMPING 2017

    60 leerlingen en leraren zetten hun tentje op, koken een potje, proeven een meelworm, doen workshops rond duurzaamheid, van rap tot insectenhotels maken en de speelplaats vergroenen. Kom je die dag met de fiets, laat die dan gratis graveren. We sluiten de avond af met twee optredens, gesponsord door Het Depot: Sennek en Pieter Schrevens.
  • OPEN CAMPUS 2017

    OPEN CAMPUS. Ze hebben vandaag de hele dag geoefend en ze zijn er klaar voor. Morgen op onze Open Campus: om 15u45 optreden van alle leerlingen Optie Dans. Om 14u: in de grote circustent optreden van Optie Circus. Maar ook al onze andere richtingen zie je in actie. Welkom! Zaterdag 22 april tussen 14 en 18u.
MEER NIEUWS!

TALENTENJACHT 2017

De affichewedstrijd werd gewonnen door onze Amber Luyten uit 5 Publiciteit. Je ziet ze overal hangen op school. Scarababy! Een wervelende talentenshow met theatervoorstelling de leerlingen van van Campus Redingenhof, Atheneum De Ring en De Wijnpers: het GO! en het Provinciaal Onderwijs in Leuven zetten dit totaalspektakel samen op poten. Meer info: www.talentenjacht.org

Lang geleden in Egypte ...

Een farao sterft.

Een weduwe treurt.

Een dochter komt in opstand.

Slaven, mummies, een piramide, een tempel, een paleis.

De voorstelling Scarababy keert 3000 jaar terug in de tijd. De actualiteit is echter nooit ver weg en zoals elk jaar schuwt Talentenjacht de maatschappijkritiek niet. Verwijzingen naar Hamlet van William Shakespeare en naar de hedendaagse jeugdcultuur worden met de godenwereld van het oude Egypte vermengd, aangevuld met spetterende dans-, zang-, circus- en muziekacts.

Talentenjacht sfeerbeelden 2012

ONZE OUD-LEERLINGEN IN HET NIEUWS!

Edit: 'Dries Mertens is een Belgische voetballer die bij voorkeur in de aanval speelt. Hij verruilde in 2013 PSV voor Napoli. In maart 2011 maakte Mertens zijn debuut in het Belgische nationale elftal. Wikipedia'

DRIES MERTENS

AANVALLER NAPOLI
Edit: 'Robert Guy (Rob) Vanoudenhoven (Mechelen, 1968) is een Vlaams ... Door zijn succes in Alles kan beter kreeg Vanoudenhoven in 1998 de kans een eigen..'

ROB VAN OUDENHOVEN

TV PERSOONLIJKHEID

MOHAMED RIDOUANI

BELGISCH POLITICUS
Mohamed Ridouani (Leuven, 24 juni 1979) is een Belgisch politicus voor de sp.a. ... In 2007 ruilde Ridouani het bedrijfsleven in voor de politiek. Hij stelde zich ...
OUD-LEERLINGEN
TOP